上海后花园HWN

House in Inokashira / Studio NOA

first_img Year:  CopyAbout this officeStudio NOAOfficeFollowProductsWoodConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesWoodHousesJapanPublished on July 28, 2011Cite: “House in Inokashira / Studio NOA” 28 Jul 2011. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogPartitionsSkyfoldIntegrating Operable Walls in a SpaceGlass3MSafety Window Films in Associated Watch and Jewelry BuyersFaucetshansgroheKitchen Mixers – Talis MWindowsAir-LuxSliding Windows for High-Rise BuildingsSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – B-ClassGlassLAMILUXGlass Roof PR60Manuals & AdviceSikaFirestop SystemsMetal PanelsAmerican MetalcraftRainscreen – RS300Curtain WallsRabel Aluminium SystemsMinimal Curtain Wall – Rabel 35000 Slim Super ThermalWaste Containers / Recycling BinsPunto DesignLitter Bin – PapilonSound BoothsFramerySoundproof Phone Booths – Framery OneCarpetsnanimarquinaRugs – ShadeMore products »Read commentsSave想阅读文章的中文版本吗?井之头小住宅 / Studio NOA是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Save this picture!Courtesy of Studio NOA+ 12 Share Text description provided by the architects. The project is situated on a very narrow plot, and bound by a small street and bamboo tree hill. Sitting into the hill, this single family house acts as both a retaining wall and dwelling place. Save this picture!Courtesy of Studio NOAOut of respect for the trees that once stood there, cedar louvers and concrete embossed with wood grain suggest the textures and materials that sit in the forest behind the home. Save this picture!Courtesy of Studio NOAWhen it gets dark, lights from interior illuminate its outside vertical latticework creating ambiguities around the context.Save this picture!Courtesy of Studio NOAProject gallerySee allShow lessDug by Topotek1ArticlesSlant Garden Design Award 2011Articles Share House in Inokashira / Studio NOA Houses ArchDaily House in Inokashira / Studio NOASave this projectSaveHouse in Inokashira / Studio NOA 2011 “COPY”center_img ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/154070/house-in-inokashira-studio-noa Clipboard Projects Architects: Studio NOA Area Area of this architecture project Area:  86 m² Year Completion year of this architecture project Japan CopyHouses•Japan ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/154070/house-in-inokashira-studio-noa Clipboard “COPY”last_img read more

Read More